Yakso coconut blossom sugar caramalizes Pak Choi Noodles Salad
Ingredients
Yakso Noedels 
Yakso kokosolie
Kokosbloesemsuiker
2 knoflooktenen
1 paksoi
4 lente-uien
1 rode ui
Groene en gele paprika's 
(Gele) zilveruitjes
Vier seizoenen peper en een snufje zout


Sappig, knapperig en pittig met een zoetrandje. Een traktatie als lunch of diner!

Bereidingswijze:
1. Laat de Noodles 15 min weken in koud water. Daarna afgieten en 5 min in kokend water en een snufje zout koken. Combineer  de witte-, bruine- en zwarte- Noodles voor een smakelijk ogend gerecht. Tussentijds was en snijd je alle groenten.

2. Wok het geheel in maximaal 10 min beetgaar in de kokosolie met de vers geperste knoflook en flink wat snufjes peper. Doe er daarna pas een snufje zout overheen, schep goed om en besprenkel het met een paar flinke lepels kokosbloesem suiker.

3. Zet de warmte bron laag en laat de suiker in alle rust versmelten. Spoel de noedles af met koud water, doe het terug in de pan en schep gelijk de helft van je wokgroenten er doorheen, zodat het niet aan elkaar gaat plakken.

4. Verdeel de noedels over de borden en schep de goed verwarmde groenten er overheen of serveer het vanuit een schaal die je zoals op de foto, naar eigen wens mooi op kunt maken voor een feestelijk moment aan tafel!

5. Serveer er een schaaltje nat van de gele zilveruitjes bij waaraan je peper toevoegt. En een schaaltje kokosbloesem suiker, zodat zelfs je wens naar extra smaakdimensie in vervulling komt!

Tip: voor een extra "punch" kook je de noedels in een scheutje "shoyu" en genoeg vier seizoenen peper.


Ook Delicious!

Yakso Noodles soup radish